Impreg Tuinhout BV
In de Cramer 18
6411 RS Heerlen

T. 045-5717733
[email protected]

Tuinhout op maat

Het mooie van Impreg Tuinhout is dat tuinschermen of tuinpoorten precies op maat gemaakt kunnen worden. Dit kan een geïmpregneerde uitvoering zijn of in een bangkirai uitvoering. Impreg Tuinhout is niet gebonden aan standaardmaten met als gevolg dat u bijvoorbeeld geen half tuinscherm hoeft te plaatsen.

 

Wij berekenen de lengte van de tuinafscheiding en passen daarop de schermen aan. Dat geeft een schitterend passend geheel. Een investering in kwaliteit en uniek maatwerk.

 

Ook het vinden van een tuinhuis of blokhut die afwijkt van de standaard maten/modellen is geen probleem, denkt u hierbij aan een blokhut met andere ramen / deuren indeling, de dakhelling, zadeldak of platdak, wanddikte, kamerverdeling of zelfs een zolder in uw blokhut, u kunt het zo gek niet bedenken maar bijna alles kan gemaakt worden.

 

 

Niet alleen tuinschuttingen en blokhutten kunnen op maat gemaakt worden maar ook ons timmerhout kunnen wij voor u in onze zaagafdeling  op maat zagen, van balkhout, rondhout tot vlonder en schuttingplanken kunnen wij voor u op maat zagen zodat u thuis direct aan de slag kunt gaan met uw eigen schutting, terras, berging etc.