Impreg Tuinhout BV
In de Cramer 18
6411 RS Heerlen

T. 045-5717733
[email protected]

Service en montage

Onze eigen montage dienst kan bij u uw tuinhuisje, blokhut, schutting of vlonder op locatie monteren. Wij zullen in overleg met u de situatie bekijken en inmeten zodat u geen vervelende pastukken behoeft te zagen. Impreg Tuinhout zorgt voor het op maat maken zodat u één mooi geheel krijgt.

 

Voor montage van een blokhut of tuinhuisje wordt eerst bekeken hoe de ondergrond is. De vloer dient mooi strak en waterpas te liggen dit om te waarborgen dat de blokhut er strak en stabiel bij staat. In geval van een blokhut op maat vergewissen wij ons er van dat de blokhut of tuinhuisje ook past.

 

 

De tuinafscheidingen kunnen na inmeting en eventueel maatwerk gemonteerd worden op locatie, afhankelijk van het materiaal wordt een keuze gemaakt: palen rechtstreeks in de grond of gebruik van grondpinnen. Bij losse grond wordt geadviseerd om met beton de palen of grondpinnen vast te zetten in de grond.

 

Impreg Tuinhout verstaat onder service: het begeleiden van de klant in zijn of haar aankoop, het opmeten van de tuinafscheiding, cq blokhut.

 

Mocht er na montage toch een probleem voordoen dan zullen wij dit direct herstellen. Dit integenstelling tot webwinkels die geen eigen service en personeel hebben om problemen terplaatse te verhelpen.

 

Door onze eigen werkplaats en houtvoorraad kunnen wij snel een probleem aanpakken zonder wekenlange wachtijden op een bestelling  bij een leverancier.